Post by lyepreemoxexpam on Mar 6, 2022 14:56:50 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ FIA WEC ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ FIA WEC IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack αντοχή ▞▞▞
▞▞▞ FIA WEC 2022 version ▞▞▞
Αγόρασα το πάσο ροής σεζόν για να παρακολουθήσω τους αγώνες και να υποστηρίξω το WEC, αλλά αυτή η εφαρμογή καθιστά αδύνατο να το κάνω αυτό. Το σφάλμα "Καμία σύνδεση" όπως οι περισσότεροι χρήστες την ημέρα του αγώνα είναι ανεπαρκές ακόμα κι αν είναι διακοπτόμενο. Η υποστήριξη πελατών επίσης απουσιάζει.
Η ενημέρωση αφού το le Mans δεν θα λειτουργήσει...συνεχίστε να λαμβάνετε σφάλματα
Δεν μου έκανε εντύπωση που δεν μπορώ να ανοίξω την εφαρμογή 3 λεπτά πριν τον αγώνα. Η σύνδεσή μου είναι μια χαρά, απλά δεν θα φορτώσει...Τώρα φορτώνεται αλλά δεν υπάρχει ζωντανός χρονισμός.
Εξαιρετική πηγή πληροφοριών
Η ροή διακόπτεται μετά από περίπου 30 δευτερόλεπτα. Η εφαρμογή πρέπει να επανεκκινηθεί για να παρακολουθήσετε άλλα 30 δευτερόλεπτα και ούτω καθεξής.
Συντριβές κατά την εκκίνηση στον μεγαλύτερο αγώνα της χρονιάς ACOs. Ωραία δουλειά παιδιά.
Μόλις ξεκινήσετε τη μετάδοση, το τηλέφωνο θα σταματήσει να παίζει αλλά συνεχίζει και το Chromecast φαίνεται να αρχίζει να παίζει αλλά σταματά αμέσως.
Η κριτική τροποποιήθηκε ξανά αφού δεν μπόρεσε καν να ανοίξει την εφαρμογή, έχασε 2 ζωντανούς αγώνες μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν εξαιτίας αυτού. Πλήρης σπατάλη χρημάτων. Θα ψάξω για «εναλλακτικές» ροές την επόμενη σεζόν.
Αξιόπιστο τόσο στο Sony xperia z όσο και στην καρτέλα Samsung galaxy 2... Όμορφη διάταξη με καθαρά, ομαλά γραφικά... Και είναι δωρεάν!!!!!!
Υπέροχη εφαρμογή. Εύκολο να βρείτε δεδομένα χρονισμού αγώνα και να δείτε τις καλύτερες στιγμές. Μπορεί να αγοράσει σεζόν
Δεν μπορώ να παρακολουθήσω ζωντανά στις ΗΠΑ. $10 πληρώνονται για live. Καμία αναφορά για πρόβλημα. Επιστροφή χρημάτων παρακαλώ;
Κάνω σύνδεση στον λογαριασμό μου, αγόρασα το πακέτο lemans, αλλά όταν θέλω να παρακολουθήσω ζωντανό αγώνα μου είπε ότι δεν μπορώ να παίξω; Παρακαλώ διορθώστε γιατί αυτός είναι ο μόνος τρόπος που μπορώ να παρακολουθήσω τον αγώνα
Ακόμα δεν εμφανίζεται η σεζόν 2021.
Διακόπτεται η στιγμή που προσπαθείτε να παίξετε μια ζωντανή ροή. Σπατάλη χρημάτων για τη ροή του Le Mans
Μόλις αγόρασα αυτήν την πολύ ακριβή εφαρμογή με την οποία δούλευε αλλά έπεφτε κάθε λίγα λεπτά. Τώρα λέει ότι έχω πρόβλημα με τη σύνδεσή μου, όλες οι άλλες εφαρμογές εξακολουθούν να λειτουργούν, οπότε φαίνεται ότι είναι σκουπίδια σπατάλη χρημάτων.
Εσείς οι άνθρωποι geo μπλοκάρετε τον μεγαλύτερο αγώνα αντοχής στον κόσμο; Αυτό λέμε απάτη. Τι άχρηστη εφαρμογή. Εντελώς άχρηστη. Ντροπή σε όσους βρίσκονται πίσω από αυτήν την απάτη.
Έχει μερικές ιδιορρυθμίες. το εικονίδιο εξαφανίστηκε από τη λίστα εφαρμογών και την αρχική οθόνη. Οι ειδοποιήσεις ήταν 4 ώρες καθυστέρηση ή αργότερα.
80 MB χαμένων δεδομένων και χώρου, funky ήχος για κλιπ 2 λεπτών, απλά μια εφαρμογή κορόιδο, καλύτερα να αποφύγετε, ΔΙΑΓΡΑΦΗ, ΔΙΑΓΡΑΦΗ, ΔΙΑΓΡΑΦΗ!!! Απλώς χρησιμοποιήστε το YouTube και αποθηκεύστε τα δεδομένα σας.
δεν είναι δυνατό να ελαχιστοποιήσετε την εφαρμογή και να κάνετε άλλα πράγματα στο τηλέφωνό σας κατά τη μετάδοση της κούρσας μέσω chromecast, τις στάσεις μετάδοσης, ουσιαστικά κάνει τη συσκευή σας άχρηστη για όσο διάστημα συμμετέχετε στον αγώνα.
Δεν πειράζει, αλλά το πρόγραμμα παρακολούθησης χαρτών σταματά συνεχώς να λειτουργεί.
FIA WEC Спорт zmv
Πολύ χρήσιμη και γρήγορη υποστήριξη την Κυριακή κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Δημιούργησα τον λογαριασμό μου με λάθος email και με βοήθησαν να το διορθώσω αμέσως. Η εφαρμογή λειτουργεί άψογα, οι υπενθυμίσεις είναι πολύ χρήσιμες για την παρακολούθηση των αγώνων. 5 αστέρια.
24 ώρες τι άλλο μπορείς να θέλεις για αγώνες
Φοβερο
Εξαιρετικό για να παρακολουθείτε τον αγώνα!
Η εφαρμογή δεν θα ανοίξει συνεχίστε να λέτε πληρωμή σφάλματος σύνδεσης για την εποχή…
Πληρωμή για να παρακολουθήσω σπα 2021 που δεν με αφήνουν να παρακολουθήσω δωρεάν προπόνηση 1, έλα να το λύσουμε
Δεν είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ
Είναι μια πολύ αξιοπρεπής και εύκολη στη χρήση εφαρμογή. Μου αρέσει να το έχω ως το κατάλληλο μέρος για ειδήσεις για το WEC και τι είναι το Poppin, αντί να το γκουγκλάρω.
Χωρίς ήχο!!
Le Mans
FIA WEC Спорт zmv
FIA WEC Спорт zmv
Orwell Simulação jriu
FIA WEC Спорт zmv
δεν απαιτούνται άδειες ούτε για την εγκατάσταση
Δεν υπάρχει ήχος στη ζωντανή εκδήλωση. Επιστροφή χρημάτων παρακαλώ. Συγκλονιστικός.
Δεν λειτουργεί στις ΗΠΑ. Ευχαριστώ που με ξεπεράσατε τα 10$
Καταπληκτικοί αγώνες μοτοσικλέτας
Τρομερός
Δεν υπάρχει ζωντανή ροή για θεατές στις ΗΠΑ.