(Android/iOS) 1v1.LOL Jocuri cu împușcături codifică pietre prețioase infinite
Mar 6, 2022 14:44:47 GMT
Post by lyepreemoxexpam on Mar 6, 2022 14:44:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ 1v1.LOL Jocuri cu împușcături ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 1v1.LOL Jocuri cu împușcături IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ codifică pietre prețioase infinite ▞▞▞
▞▞▞ 1v1.LOL Jocuri cu împușcături 2022 version ▞▞▞
Joc foarte grozav, dar sunt prea multe reclame în fiecare rundă
Много рекламы
E cel mai de câcat joc
Ii dau 4 stele ca uneori nu ma mai lasa sa colectez banuri de la daily.Oricum azi sau scos.
Mi-am împușcat arma o dată, apoi nu am mai putut să o trag, chiar dacă a fost la 28 de gloanțe, adaugă și în timpul acestui joc. Nu-l recomanda Este rău! :/
Gggg
Jocurile sunt distractive, dar îmi doresc în fiecare zi să primești 10 monede în fiecare zi
Cel mai tare coaieeee
1v1.LOL: بازی تیراندازی آنلاین پرتحرک hhc
Acest joc este foarte rău 1 mișcarea este nasolă. 2 Nici măcar nu poți edita. 3 Îți încălzește foarte rău telefonul. Doar joacă Fortnite o versiune mult mai bună a acestui joc.
Nu-mi vine să cred
Este bun dar dupa fiecare meci royal imi baga reclame si asta ma enerveaza
E decent joc-ul e păcat că nu are Battleground
imi place foarte mult jocul, dar.... 1. are reclame enervante 2. e copiat dupa fortnite daca nu avea reclame primea 5 stele !
1v1.LOL - Skytespill Online Action ocxp
Nu merge, așa că dacă ai vrea să intri în direct pe acest joc, nu poți, deoarece unele reclame pot elimina fluxul și încă îl pot pune pe yt, dar ar trebui să ștergi și poți să faci un video yt pe el, ar trebui să-l faci out allllllllll din reclame nu merge NU DESCARCA PS atâtea ANUNȚURI
Îi tare
fain joc
1v1.LOL - Skytespill Online Action ocxp
Îmi place jocul, dar treaba este ca și cum să adaugi battel pass și să schimb skinuri gratuite la 8 ceas și, de asemenea, poți interzice hack-urile, ca să pot juca jocul și să adaugi târnacopi în skin-uri noi și noi și produse cosmetice gratuite, cum ar fi arme noi, noi blinguri pe spate și adaugă battel royal cu 20 de jucători
De caca jocul ma joc in fia Ecare zi e de handicapati e cel mai tare
acest joc este ca o altă versiune de fortnite perfect avem nevoie de mai multe jocuri ca acesta
h😌
Suge
Super tare jocu
Jocul e super dar sunt câțiva hackeri și multe reclame!
Acest joc este plin de hackeri, la fiecare meci pe care îl joc am găsit un hacker, așa că vă rog să interziceți hackerii sau să faceți ceva cu ei pentru a nu ne dezastrui jocul, dar dau stele din copac pentru că este tare și îmi place. Sper că puteți face mai multe actualizări pentru a nu permite hackerilor să joace jocul.👍
Kisunja - Arhive gratuite de jocuri cu împușcături - TechToDown
Plini de hackeri
It litri teseim fortnite
Fain
Jocul este atât de grozav Este ca Fortnite și când pun blocuri, sunetul este ca la computer, uneori sunt atât de întârziat, dar l-am evaluat cu 5 stele, descărcați jocul, băieți, este atât de distractiv obțineți skinuri noi și actualizați puteți crea o petrecere puteți alege multe jocuri. 1v1 sau 2v2 și zona și mai mult! Îmi place acest joc atât de tare
Este un joc distractiv și am primit 3 skin-uri până acum și am primit 5 monede lol până acum și îi doresc jocului să aibă puțin sprijin.
Ar fii fain să fie gen battle royale a da și că uneori mă blochez în perete
Jocul este funcțional, dar ar trebui să existe un mod constant battleroyale, emoții și să adauge niște arme fortnite precum grippler și trambulina împreună cu planorul battleroyal și, după noua actualizare, scopul meu este să se oprească frecvent și aleatoriu să se miște în modul 1v1. Vă rugăm să reluați și să faceți upgrade joc data viitoare😊
Este un joc foarte drăguț, aproape la fel ca Fortnite, dar cred că ar trebui să adăugați câteva funcții noi pe care ați adăugat deja funcția de trecere de luptă, astfel încât să pot tăia asta de pe lista mea. Băieți, puteți adăuga mai multe piese de armă, mai bune și mai multe piese de caractere, monede mai ieftine, trec de luptă mai ieftin și ar fi minunat dacă ați adăuga o opțiune Battle Royale. În general, un joc grozav sper să adăugați aceste caracteristici.
นักกีฬาฟอง ง่ายๆ lsx
Jocul este ok, dar chiar are nevoie de un sistem de raportare, sunt o mulțime de hackeri în jocurile mele, ceea ce mă face cumva să nu-mi placă jocul
Prea multe reclame pentru fiecare joc pe care îl jucați, nu instalați acest lucru. Nu este jucabil nici măcar jocul
bine, dar este un fel ca ceva laggy
Cei care spun că seamănă cu fornite sunt proști nu seamănă dar este fain jocul
Deoarece sunt hakeri
Ias da 5 doar ca nu are grafica buna
Wow. Această actualizare, este ridicolă. În primul rând, de ce fac 50-60 de pagube ale puștii în picior. Dar fac 10-20 pe corp??. În al doilea rând, focul automat este cel mai rău acum. Nici măcar nu mai e un lucru. De fapt, trebuie să găsești locul adversarului pentru ca focul automat să funcționeze, deoarece cu vechea actualizare poți ținti puțin rapid și încă trage, dar această actualizare ai nevoie de precizie pentru a trage. Personajul meu încă se uită în jur de unul singur când trec la arma mea rapid sau încet. Asta merge si cu constructia.
Cel mai groasnic joc la fiecare meci îmi da o reclamă
`e ok și toate, dar` am nevoie de o tastatură 1, nu doar atingere și controler
E de cacat jocuasta
Este un joc grozav, singura problemă este că o lovesc de un târnăcop, alții s-ar putea să nu experimenteze asta, deoarece s-a întâmplat o singură dată, ar putea fi întârziere sau glitch
Jocul nu mai este corect pentru jucătorii mobili, filmarea automată nu funcționează jumătate din timp. Remediați asta, urăsc jocul acum.
Mehhhhh